Ritari

Ritari sijaitsee Sappeen parhaalla paikalla rinteiden, kesäteatterin ja palveluiden vieressä. Ritari on kesällä 2014 valmistunut tyylikkäästi ja laadukkaasti tehty vapaa-ajan huvila, joka soveltuu sekä luksustason lomailuun, että yrityskäyttöön. Ritarissa on paljon persoonallisia yksityiskohtia. Sisustuksessa on yhdistelty mm. vanhaa latolautaa, kohteeseen erikseen suunniteltuja takorautaisia valaisimia ja kaiteita moderniin ilmeeseen. Olohuoneen ikkunoista näet kauas rinteeseen ja Laipanmaan erämaahan.

Ristarissa pidetään asiakkaista huolta desinfioimalla normaalisiivouksen lisäksi erikseen ovenkahvat, hanat, vetimet ja painikkeet sekä kaikki tasot koronavirukseen tehoavalla desinfiointiaineella.

Faktat:

 • Majoitus 10 + 2 henkilölle
 • Kokous-/ ruokapöytä 10 henkilölle
 • Tilava sauna (7 hlö), jossa upea Tulikiven Naava kiuas
 • Uusittu iso aina lämmin 12 hengen kuumavesiallas
 • Ilmalämpöpumppu
 • 5 viihtyisää makuuhuonetta
 • 120 m2
 • Audiotekniikka kokous-/ruokailutilassa
 • Tilava terassi
 • Iso hiiligrilli
 • Lapsivarustelu

Kysy myös räätälöityjä majoituspaketteja ruoka- ja ohjelmapalveluineen!

Laatuluokka: Sappeen korkeatasoisinta majoitusta
Henkilömäärä: 10+2
Sijainti: Sappeen matkailukeskus, Pälkäne
Osoite: Keskirinne 2
Etäisyydet: Lipunmyynti, vuokraamo ja ravintola Huippu 150m, Lastenrinne 50m, hiihtolatu ja luontopolku 300m, kesäteatteri 100m, frisbee golf 300m, kauppa 12 km, uimaranta 3km.
Tyyppi: Puurakenteinen paritalo, joka on kiinni toisessa vain teknisen tilan osalta.
Rakennusvuosi: 2014
Pinta-ala: 122m2, alakerta 78,5 m2 ja yläkerta 43,5m2. Yläkerrassa huonekorkeus korkeimmillaan jopa 3,7m. Olohuone on kahden kerroksen korkuinen.
Makuuhuoneet: Kaikissa makuuhuoneissa on 2 yhden hengen sänkyä. Lisäksi olohuoneessa on laadukas vuodesohva kahdelle. Alle 3-vuotiaalle on matkasänky.
WC:t: ylä- ja alakerrassa.
Sauna: 7 hengen sähkösauna, jossa Tulikivi Naava kiuas, 2 suihkua ja terassilla uusittu iso 12 hengen aina lämmin kuumavesiallas (vuokrattavissa erikseen).
Varustus: Takka+puut, jääkaappi sekä juomajääkaappi pukuhuoneessa, pakastin, induktioliesi, astianpesukone, pyykinpesukone, kuivauskaappi, 2 x kahvikeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin, blenderi ja vatkain. Keittiössä on laaja astiasto niin ruuanlaittoon kuin tarjoiluunkin. Lisäksi löytyy silitysvälineet, imuri, hiustenkuivaaja, WLAN, Full Hd 55 Led TV, kotiteatteri, toinen taulu-tv yläkerrassa, radio/CD-soitin, äänentoisto saunassa, 2 x autonlämmityspaikka, ulkoiluvälinevarasto, osin katettu iso terassi, jossa kesäkalusteet, hiiligrilli (omat hiilet mukaan), 12 hengen kuumavesiallas. Ritarissa on lattialämmitys. Kesällä lämpötila on säädettävissä ilmalämpöpumpulla.

10 hengen ruokapöytä toimii myös kokouspöytänä. Full HD 55″ Led TV:n voitte kytkeä omaan tietokoneeseenne ja käyttää sitä datatykin tavoin.

Ritarissa on korkeatasoiset materiaalit, laadukkaat ja tyylikkäät sisustusratkaisut sekä tasokkaat viihde-elektroniikan ja kodintekniikan laitteistot. Yksityiskohtina on mm. juuri tähän taloon taottuja takorautaisia valaisimia ja kaiteita sekä vanhaa latolautaa. Korkeat ja valoisat tilat antavat viihtyisät puitteet lomallesi.

Lapsivarustus: Portaissa on lapsiportit, 2 pulkkaa ja liukuri ulkoiluvälinevarastossa, leluja, lasten ruokailuvälineitä. Varusteluun kuuluu matkasänky, potta ja syöttötuoli.
Lemmikit: Kielletty
Tupakointi: Kielletty
Ajo-ohjeet: Tampereelta Sappeeseen:
Lähde tietä nro 12 Lahtea kohti. Aja Kangasalan keskustan ohi, käännyt rampista vasemmalle Sahalahdentielle (aluksi tie 58, muuttuu tieksi 325). Aja noin 13 km. Sahalahden keskustan jälkeen käänny oikealle Pakkalantielle (3230) Pakkalaa kohti. Aja n. 4 km kunnes tulet T-risteykseen. Nytolet Sappeeta lähimmän ruokakaupan (M Nikkilä) kohdalla. Käänny T-risteyksestä oikealle Tursolantielle. Aja noin 11 km, kunnes tulet Sappeenvuoren risteykseen. Käänny vasemmalle. Aja noin 1,5km. Käänny vasemmalle Länsirinne. Aja 70m. Käänny toisesta risteyksestä oikealle Keskirinne. Aja 50m. Ritari on oikealla.Lahden ja Hämeenlinnan suunnasta Sappeeseen:
Aja tietä nro 12 Tamperetta kohti. Käänny oikealle Pälkänevedentielle (tie 322) Luopioisiin päin. Aja noin 15 km. käänny vasemmalle Sappeentielle (3230) Sahalahtea kohti. aja noin 4,6 km, kunnes tulet Sappeenvuoren risteykseen. Käänny oikealle. Aja noin 1,5km. Käänny vasemmalle Länsirinne. Aja 70m. Käänny toisesta risteyksestä oikealle Keskirinne. Aja 50m. Ritari on oikealla.
Vastaanotto ja luovutus: Lomakohde on asiakkaan käytettävissä tulopäivästä klo 16 alkaen lähtöpäivään klo 12 saakka. Avainten nouto-ohjeet annetaan vuokrauksen yhteydessä.

 

Kuvia