Linnanneito

Linnanneito sijaitsee Sappeen parhaalla paikalla rinteiden, kesäteatterin ja palveluiden vieressä. Linnanneito on kesällä 2014 valmistunut tyylikkäästi ja laadukkaasti tehty vapaa-ajan huvila, joka soveltuu sekä luksustason lomailuun, että yrityskäyttöön. Linnanneidossa on paljon persoonallisia yksityiskohtia. Sisustuksessa on yhdistelty mm. vanhaa latolautaa, kohteeseen erikseen suunniteltuja takorautaisia valaisimia ja kaiteita moderniin ilmeeseen. Yläkerrasta Linnanneidon takorautaiselta ”sisäparvekkeelta” avautuu näkymät olohuoneen ikkunoiden kautta kauas rinteeseen ja Laipanmaan erämaahan.

Linnanneidossa pidetään asiakkaista huolta desinfioimalla normaalisiivouksen lisäksi erikseen ovenkahvat, hanat, vetimet ja painikkeet sekä kaikki tasot koronavirukseen tehoavalla desinfiointiaineella.

Faktat:

 • Majoitus 9 + 4 henkilölle
 • Kokous-/ ruokapöytä 10 henkilölle
 • Tilava sauna (7 hlö), jossa upea Tulikiven Naava kiuas
 • Uusittu aina lämmin iso 12 hengen kuumavesiallas
 • Ilmalämpöpumppu
 • 4 viihtyisää makuuhuonetta
 • 120 m2
 • Tilava osittain katettu terassi
 • Iso hiiligrilli
 • Lapsivarustelu
 • lemmikit sallittu

Kysy myös räätälöityjä majoituspaketteja ruoka- ja ohjelmapalveluineen!

Kohdetiedot

Laatuluokka: Sappeen korkeatasoisinta majoitusta
Henkilömäärä: 9+4
Sijainti: Sappeen matkailukeskus, Pälkäne
Osoite: Keskirinne 6
Etäisyydet: Lipunmyynti, vuokraamo ja ravintola Huippu 150m, Lastenrinne 50m, hiihtolatu ja luontopolku 300m, kesäteatteri 100m, frisbee golf 300m, kauppa 12 km, uimaranta 3km.
Tyyppi: Puurakenteinen paritalo, joka on kiinni toisessa vain teknisen tilan osalta.
Rakennusvuosi: 2014
Pinta-ala: 119m2, alakerta 79m2 ja yläkerta 40m2. Yläkerrassa huonekorkeus korkeimmillaan jopa 3,7m. Olohuone on kaksi kerrosta korkea.
Makuuhuoneet: Alakerrassa on 1 makuuhuone, jossa 140 cm leveä kerrossänky, yläkerrassa on 3 makuuhuonetta (kahdessa 2 yhden hengen sänkyä ja yhdessä kolme yhden hengen sänkyä). Lisäksi olohuoneessa on laadukas vuodesohva kahdelle. Alle 3-vuotiaalle on matkasänky.
WC:t: Ylä- ja alakerrassa.
Sauna: 7 hengen sähkösauna, jossa ylellinen Tulikiven Naava kiuas, 2 suihkua ja terassilla uusittu 12 hengen aina lämmin kuumavesiallas (vuokrattavissa erikseen).
Varustus: Takka+puut, jääkaappi sekä erillinen juomajääkaappi, pakastin, induktioliesi, astianpesukone, pyykinpesukone, kuivauskaappi, 2x kahvikeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin, blenderi ja vatkain. Keittiössä on laaja astiasto niin ruuanlaittoon kuin tarjoiluunkin. Lisäksi löytyy silitysvälineet, imuri, hiustenkuivaaja, WLAN, Full HD 42″ LED TV, Sonos Playbase, toinen taulu-tv yläkerrassa, radio/CD-soitin, äänentoisto saunassa, 2 x autonlämmityspaikka, ulkoiluvälinevarasto, osin katettu iso terassi, jossa kesäkalusteet, hiiligrilli (omat hiilet mukaan), 12 hengen kuumavesiallas. Linnanneidossa on lattialämmitys. Kesällä lämpötila on säädettävissä ilmalämpöpumpulla. 10 hengen ruokapöytä toimii myös kokouspöytänä. Valkokangas ja datatykki esitysten katseluun. Datatykki tulee pyytää erikseen vuokrauksen yhteydessä!

Linnanneidossa on korkeatasoiset materiaalit, laadukkaat ja tyylikkäät sisustusratkaisut sekä tasokkaat viihde-elektroniikan ja kodintekniikan laitteistot. Yksityiskohtina on mm. juuri tähän taloon taottuja takorautaisia valaisimia ja kaiteita sekä vanhaa latolautaa. Korkeat ja valoisat tilat antavat viihtyisät puitteet lomallesi.

Lapsivarustus: Portaissa lapsiportit, 2 pulkkaa ja liukuri ulkoiluvälinevarastossa, leluja, lasten ruokailuvälineitä. Varusteluun kuuluu matkasänky, potta ja syöttötuoli.
Lemmikit: Sallittu (lisämaksu)
Tupakointi: Kielletty
Ajo-ohjeet: Tampereelta Sappeeseen:
Lähde tietä nro 12 Lahtea kohti. Aja Kangasalan keskustan ohi, käännyt rampista vasemmalle Sahalahdentielle (aluksi tie 58, muuttuu tieksi 325). Aja noin 13 km. Sahalahden keskustan jälkeen käänny oikealle Pakkalantielle (3230) Pakkalaa kohti. Aja n. 4 km kunnes tulet T-risteykseen. Nytolet Sappeeta lähimmän ruokakaupan (M Nikkilä) kohdalla. Käänny T-risteyksestä oikealle Tursolantielle. Aja noin 11 km, kunnes tulet Sappeenvuoren risteykseen. Käänny vasemmalle. Aja noin 1,5km. Käänny vasemmalle Länsirinne. Aja 70m. Käänny toisesta risteyksestä oikealle Keskirinne. Aja 50m. Linnanneito on oikealla sisäpihalla.Lahden ja Hämeenlinnan suunnasta Sappeeseen:
Aja tietä nro 12 Tamperetta kohti. Käänny oikealle Pälkänevedentielle (tie 322) Luopioisiin päin. Aja noin 15 km. käänny vasemmalle Sappeentielle (3230) Sahalahtea kohti. aja noin 4,6 km, kunnes tulet Sappeenvuoren risteykseen. Käänny oikealle. Aja noin 1,5km. Käänny vasemmalle Länsirinne. Aja 70m. Käänny toisesta risteyksestä oikealle Keskirinne. Aja 50m. Linnanneito on oikealla sisäpihalla.
Vastaanotto ja luovutus: Lomakohde on asiakkaan käytettävissä tulopäivästä klo 16 alkaen lähtöpäivään klo 12 saakka. Avainten nouto-ohjeet annetaan vuokrauksen yhteydessä.

Kuvia